dissabte, 12 de desembre de 2009

SÍ a la INDEPENDÈNCIA


Davant d’una jornada històrica per la nació catalana com serà indubtablement el diumenge 13 de desembre de 2009, des de Reagrupament volem fer una crida a la participació massiva de tots els catalans que votin SÍ a la Independència en la consulta popular que es durà a terme a 166 municipis de Catalunya.

Malgrat aquesta consulta no sigui vinculant, representa la possibilitat fins ara negada al poble català de mostrat a tot el món la nostra voluntat d’autodeterminació. Però sobretot ha de representar la voluntat majoritària dels catalans a favor de tenir un Estat Català. Cal que cada poble sigui envaït per l’esperit d’Arenys de Munt. Cal que els catalans encara dubtosos de que la independència serà una realitat aviat, ho tinguin clar. Cal que els espanyols i tot el món, sàpiguen que els catalans volem ser independents. Per tot això Reagrupament crida a tothom que voti SÍ a la Independència.

Aquesta consulta, conjuntament amb les que es faran posteriorment en la resta del territori català, és la millor mostra de que els catalans podrem dir prou a l’autonomisme uniformitzant que Espanya ens vol imposar. Però el poble català no només dirà prou, sinó que, a més a més, voldrà veure realitzada la seva voluntat de crear l’Estat Català el més aviat possible. En una democràcia, la política és l’encarregada de canalitzar i fer realitat la voluntat dels ciutadans. La política catalana no pot continuar renunciant a fer-ho. En el proper Parlament de Catalunya ha d’haver la candidatura que faci realitat aquesta voluntat del poble català.

Reagrupament Independentista, crida a tothom que participi a les consultes, a votar SÍ a la Independència i que després treballem tots junts de valent per fer-ho realitat.

Visca Catalunya Lliure!!

Cap comentari: