diumenge, 31 d’octubre de 2010

La visita del Papa a Catalunya

L’Estat espanyol continua amb la seva folla obsessió de subjugar, assimilar i espoliar Catalunya. D’una forma sanguinària, com va perpetrar el criminal Franco, o de forma democràtica, com ho continua fent l’Estat borbònic.

Els partits espanyolistes s’han repartit la feina. El PSOE, des del govern espanyol, en nom de la solidaritat, ens espolia, ens empobreix, ens escanya amb infraestructures tercermundistes i ens discrimina en els serveis socials. Amb la complicitat evident del PP. En canvi, el PP, utilitzant els tribunals, les lleis, unes sentències espúries i en nom de la sagrada unitat d’Espanya, intenta dividir i ofegar la nostra llengua, marginar la nostra cultura i destruir la nostra identitat nacional. Amb la complicitat encoberta del PSOE i la col·laboració entusiasta i estúpida dels socialistes catalans.

Mutilat i tergiversat l’Estatut, burlada la transició i fracassat l’Estat de les autonomies, no ens queda altre camí que la INDEPENDÈNCIA. Hem de saber aprofitar qualsevol esdeveniment o circumstància per a preparar i fer possible aquest objectiu. Un element bàsic per a preparar la independència és enfortir els nostres signes d’identitat nacionals. La nostra identitat és percebuda i coneguda si la fem visible als demés. L’hem de donar a conèixer nosaltres, ja que ningú, ni cap ONG, ens ajudarà a fer-ho. Ans al contrari, el Govern espanyol i els partits colonialistes faran tot el possible per impedir-ho.

D'aquí a pocs dies, el Papa Benet XVI visitarà la capital de Catalunya, per beneir el Temple de la Sagrada Família de Barcelona. El món sencer estarà pendent d’aquesta visita i milions de persones seguiran l’esdeveniment per la premsa, la ràdio i la TV. És un esdeveniment històric important que ens permet donar a conèixer les nostres reivindicacions. Una forma de fer-ho, que només depèn de nosaltres, és mostrar al món, també al Papa, els nostres signes d’identitat nacionals i també el nostre civisme i educació. És nefast i aberrant que gent que forma part del govern tripartit facin campanya en contra d’aquesta visita. En canvi, és important i oportuna la iniciativa d’Òmnium Cultural de facilitar banderes als veïns per on ha de passar el Papa. Per la nostra part exhortem a tots els catalans que l’hi donin la benvinguda amb la bandera de Catalunya, la nacional o l’estelada, símbol de la lluita per la independència.

És una oportunitat única que no podem deixar perdre. És un gest molt simple, però d’una gran transcendència.

Llorenç Canyadell i Xapel·lí
President de la Unió Catalanista de Sabadell

1 comentari:

Maspons ha dit...

Com que és el primer que m'ha sortit a Google et deixo això, i molt bé el post. Per cert, amb vaig criar a la casa d'en V. Plantada "#
#
enciclopèdia.cat - Vicenç Plantada i Fonolleda
Folkloristes (Catalunya) > Altres folkloristes (Catalunya) > Vicenç Plantada i Fonolleda ... Residí a Mollet del Vallès i milità a la Unió Catalanista. ..." Podries informar si és la mateixa entitat?


6 de novembre de 2010
Serà Barcelona de nou vergonya de Catalunya? Quan el mal i l'idiotesa van plegats
Continuo "mullant-me", nedant contracorrent.

Tremolo amb la visita del Papa. Els mitjans públics catalans ja començan a deixar intuir com serà el tractament de la visita: conyeta enfoteta de pati de col.legi i conyeta amb mala llet. Especialitat de TV3. D'altra banda cal agrair les altes instàncies del país que hagin fet una crida -des de postures "roges"- al respecte al pontífex. De la premsa no sabria que dir: volen i dolen.

El rídicul i la vergonya ja fa massa temps que l'arroseguem: guanya el Barça i el centre destrossat; o les fornicacions a la via pública -sense comptar amb la fama, que he constatat, de ciutat de xoriços. De fet podriem recular a la Setmana tràgica o quan el 36 el món s'esgarrifava amb aquella Barcelona de sang i foc -i és clar, només ens van recolzar les Brigades Internacionals-.

El summum ha estat -proclames i idioteses diverses a banda- la vaga de transport públic convocada pels sindicats anarquistes i em sembla que CCOO per fotre als catòlics ilusionats per la visita. Que miserable pot ser el ser humà! Que immensament cretí! Em confeso emprenyat. Un amic apanyò em va aconsellar que no em fes mala sang. Bon consell però vull mantenir el punt crec que just de capacitat d'indignació per a no ser una orxatera -recipient-. Però tot i això, els boicotejadors no podran pas amargar-nos la vida, perquè l'alegria de creure...(continuarà)

Hi ha una part de la pleb que com brau furiós i amenaçant ens brama, una altra bela com ramat de xais sense nord o perquè els braus bramen, i jo, com més bramen i belen, més sé on i amb qui he i no he d'estar, i més qui sóc em sento. Potser també bramo jo, però no belo.

Entre la CNT, intel.lectuals bords, calumniadors, ànimes de canti en general i Benet XVI, VISCA EL PAPA!


A contravent

perquè els teus dies siguin meus
a contravent jo aniré fent
a contra mala gent jo aniré ferm
a l'encontre del temps
perquè els teus dies siguin meus
de mica en mica jo aniré fent...

(Ocults)

Vindran dos posts més, un l'article propapal al Contrapunt.
Haureu notat l'energia que dona l'indignació:)
Als dos pastposts trobarà el nou lector claus crec que interessants.