dimarts, 30 d’agost de 2011

Campanya d'estelades als balcons de Terrassa

La plataforma ciutadana Terrassa per la Independència - Assemblea Nacional Catalana, formada principalment per voluntaris que van participar en l’organització de la Consulta sobre la Independència a Terrassa (23-G), està promovent una penjada massiva d’estelades, o, en el seu defecte, de senyeres, als balcons i finestres de la ciutat amb motiu de la Marxa de Torxes del dia 4 de setembre i la Diada Nacional de Catalunya.

Possiblement molts i moltes de vosaltres desitgeu la independència de Catalunya, i potser fins i tot vau votar afirmativament el 23-G. No esteu disposats a fer alguna cosa més per avançar cap a aquest objectiu? Permetreu que haver votat quedi com un gest aïllat? Per començar, us convidem a participar en la penjada d’estelades entre el 4 i l’11 de setembre. Ara pot ser el moment de sortir de l’armari. Tenint en compte que, a Terrassa, 18.000 persones van votar SÍ a la Independència, per poc que ens hi posem segur que superem de llarg el nombre d’estelades de l’any passat.

Només disposem del correu electrònic, les xarxes socials i el boca-orella per tirar endavant aquesta acció. Us demanem que reenvieu aquest missatge al màxim de terrassencs, que en parleu...

Moltes gràcies.

Visca Catalunya lliure!

Terrassa per la Independència (TxI)

www.terrassaperlaindependencia.wordpress.com

www.assemblea.cat

Cap comentari: