diumenge, 28 d’agost de 2011

Honorem Heribert Barrera, el President patriota


Avui tota la nostra pàtria plora la mort d'un dels seus grans homes: el Molt Honorable N'Heribert Barrera i Costa (1917-2011), qui fou primer President del Parlament de Catalunya des de la fi de la dictadura franquista.

Participem del dolor per aquesta pèrdua i expressem el nostre condol a la família, als amics i a tots els ciutadans.

Cal recordar que Heribert Barrera va expressar públicament el seu acord amb la idea d'una candidatura transversal i unitària –que proclami la independència al Parlament de Catalunya– per mitjà d'un article publicat el 20 de maig de 2009 a l'Avui titulat Oportunitat i viabilitat de la proposta de Joan Carretero on mostrava el seu suport a l'article que el president de Reagrupament Independentista va publicar al mateix diari el 18 d'abril de 2009 titulat Patriotisme i dignitat.

Amb Barrera desapareix un patriota d'alta qualitat intel·lectual i humana i un lluitador infatigable per les llibertats que la nació catalana encara no ha recuperat. Fins als seus darrers dies el president Barrera ha continuat treballant per la nostra llibertat i la constitució d'un estat propi per a la nostra nació.

Descanseu en pau, President.

Nosaltres continuarem la vostra lluita.