dijous, 30 de maig de 2013

Jo treballo per l'Estat propi. I tu?


- Parla amb els amics, familiars i coneguts de la necessitat de tenir un Estat propi perquè Catalunya pugui seguir endavant.
 
- Llegeix i segueix mitjans de comunicació que parlin de l’Estat propi d’una forma natural, atès el creixement de l’independentisme.

- Interessa’t per la nostra història. Hi ha proves per afirmar que l’han manipulada i que el nostre passat és envejable.

- Penja una estelada al balcó o terrassa. Aquest fet ajuda a internacionalitzar el nostre cas als milers de turistes que ens visiten.

- Llueix distintius nacionals de Catalunya, com fan moltes altres nacions sense cap mena de por. Ens fa més visibles.

 -Parla d’Espanya com un país estranger, amb plena normalitat, ajuda a prendre consciència que el nostre país és un altre.

 -Enganxa el CAT a la matrícula sobre la “E”. Si tens algun problema posa’t en contacte amb el CCN.

 -A l’estranger defineix-te sempre com a català i explica què ens diferencia, què perseguim, i perquè ho necessitem.

 -Actua per tal que els tertulians de ràdio, televisió i els diaris parlin de l’Estat propi. Escriu i truca sempre que puguis en directe.

- Transmet als polítics coneguts que no els votaràs si no treballen d’una forma decidida per l’Estat propi. Exigeix-los explicacions.

- Associa’t i col·labora amb el CCN, tenim clar que a part de les nostres empreses hem de treballar pel país, ens hi juguem molt.

- Ves al cinema només en català o VO, és una qüestió de mercat, quan la majoria ho fem, traduiran sense més, com en altres llengües.

- Quan compris, prioritza que el producte o servei s’ofereixi en català, i que tingui origen a Catalunya.

- Viu com si fóssim en un Estat català en tot allò que sigui possible, si cal desobeint els tòpics i autolimitacions.

- No acceptis plantejaments de peix al cove. Cal fer entrar en contradicció els que continuen defensant l’establishment i l’espoli.

 - Difon en tot moment el greuge de l’espoli fiscal que porta a la decadència econòmica. El CCN et dóna arguments.

- Defensa els teus drets lingüístics davant de qualsevol estament de l’administració o entitat que presti servei a Catalunya.

- Difon tan com puguis els greuges, insults, mofes i abusos que Espanya fa dels catalans. Fes-ho amb rigor, és intolerable.

- Agafa la família i tothom que tinguis al voltant i informa’ls dels avantatges  econòmics de l’Estat propi. El CCN t’hi ajuda.

- Difon les sentències del TC tant com puguis. Són un exemple de manca de voluntat democràtica de l’Estat espanyol.

- No malbaratis esforços per convèncer que Espanya ens millori els nostres drets. No ho ha fet en 30 anys, es el seu tarannà.

- No diguis més que no ens deixaran ser Estat propi. Només depèn de nosaltres. Allibera’t de la por.

- Difon el JO TeP per les xarxes socials i per tots els mitjans que et sigui possible. L’establishment no ho farà per nosaltres.

- Envia al CCN altres propostes per sumar a la llista del JO TeP. Tots hi podem dir la nostra.

- Comença a pensar que tu ets necessari per arribar a l’Estat català, no esperis ningú. Treballa des d’avui per l’Estat propi.

Envia el teu #jotep a info@jotep.cat
 

#jotep